PcKafa
PcKafa

© 2026 PcKafa

NASıL YAPıLıR ?

Kalıcı Olarak: Canva Hesap Silme Nasıl Yapılır ?

Canva hesap silme nasıl yapılır ? Canva hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız bu adımları takip ederek yapabilirsiniz. Canva kalıcı hesap silme geri alınamaz.

Özkan Arıcı Özkan Arıcı · 26 Ekim 2026 · Yorum yapılmamış · 3 dk okuma · 44 görüntülenme
Canva Hesap Silme Nasıl Yapılır ?
⚡Önemli Bilgiler
Canva hesabı kalıcı olarak nasıl silinir bunu öğreneceksiniz.
Canva hesabı silinince neler olur ?
Ayrıca Canva hesap silme linkini bulacaksınız.

Canva hesap silme işlemi hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinizde uygulayabileceğiniz bir işlemdir. Çünkü bu adımdan sonra hesapla ilgili hiç bir bilgi geri alınamaz. Bir Canva Pro abonesi olarak bu işlemi nasıl yapabileceğiniz size adım adım göstereceğim.

⚠️
Dikkat: Hesabınızı silmeden önce iyice düşünün. Çünkü bu işlemden sonra hesabınızla ilgili hiç bir bilgi geri alınamaz.

Canva Hesabı Nasıl Silinir ?

Canva kalıcı hesap silme işlemi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Canva uygulamasını açın
  • Sol alt kısımdan profil resminize tıklayın
  • Ayarlar
  • Hesabınız
  • Hesap Ve Güvenlik
  • canva hesap silme 1 
  • Hesabı sil butonuna tıklayın
  • canva hesap silme 2 
  • Mail adresinize bir kod gönderilecek. Mail adresinizdeki kodu bu kısmı girin ve hesap silme işlemini tamamlayın.
  • canva hesap silme 3 

Şablon, klasör, yüklenen medya ve tasarımlar dahil olmak üzere tüm emeklerinizin silineceğini unutmayın. Hesabı silme işlemi yerine Canva üyelik iptali yapmak istiyorsanız onu da buradaki içerikten öğrenebilirsiniz.

Canva Hesap Silme Linki

Silme işlemini uygulama yerine tarayıcı üzerinden yapmak istiyorsanız işlemleri hızlandırmanız için aşağıdaki Canva hesap silme linki butonunu kullanabilirsiniz. Sayfaya girdikten sonra aşağıdaki kırmızı butona tıklayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Telefondan (Mobil Uygulama) Canva Hesap Silme

  1.  Canva Uygulamasını Açın: Akıllı telefonunuzda Canva uygulamasını başlatın ve hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun.
  2.  Menüye Erişin: Ekranın sağ alt veya sol üst köşesinde yer alan "Menü" (üç çizgi veya profil simgesi) butonuna dokunun.
  3.  Ayarlar'a Girin: Profil alanınızın yanında veya listenin en altında yer alan "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
  4.  Hesap Ayarları ve Güvenlik: "Giriş ve güvenlik" bölümüne gidin.
  5.  Hesabı Sil: Sayfanın alt kısmında yer alan "Hesabı sil" seçeneğine dokunun ve ekrandaki talimatları takip ederek şifrenizi onaylayın.
✅
Öneri: Uygulamayı telefonunuzdan silmek (kaldırmak) hesabınızı silmez. Hesabınızın ve verilerinizin silinmesi için yukarıdaki adımları uygulayarak hesap kapatma işlemini gerçekleştirmeniz şarttır.

Sık Sorulan Sorular

4 soru
Özkan Arıcı
Özkan Arıcı

14 yıllık bilgisayar teknikeri ve yazılım geliştirici olarak bu sitede yazılım, donanım, teknoloji, işletim sistemleri, yazıcılar, oyuncu ekipmanları, soğutucular, tablet ve akıllı telefonlar hakkında içerik üretiyorum. Yaşadığınız sorunlara çözüm bulmayı ve sizlere yardımcı olmayı seviyorum. Ayrıca ihtiyacınız olan ürünler konusunda alınır mı sorularınıza yanıt veriyorum. Ama öyle sıradan yanıtlar değil 14 yıllık tecrübe ile edindiğim bilgiler doğrultusunda yanıt veriyorum.